Orthodontie Praktijk Weesp
ConfiDent Ortho

Orthodontie Praktijken in Weesp: een ConfiDent Ortho

Welkom bij ConfiDent Ortho, de orthodontist in de regio Weesp gespecialiseerd in aligners, beugels en het bleken van tanden.

In onze praktijk gebruiken wij onze expertise om u een mooi gebit te verzorgen met behulp van de laatste ontwikkelingen op het gebied van orthodontie. Ons doel is om u de glimlach te geven die u waard bent.

Ons doel vind je terug in onze kernwaarden: Kwaliteit, veiligheid en betaalbaarheid. Wij zijn elke dag druk bezig om deze kernwaarden te laten blijken bij onze patiënten. Wij zorgen ervoor dat uw gebit weer straalt.

Konstantin Muzalev, MSc, PhD​

BIG-register 39913505702

Orthodontie Praktijk in de regio Weesp

ConfiDent is uw orthodontist in de regio Weesp. Laat ons ervoor zorgen dat uw gebit weer gaat stralen met onze tanden bleek- en/of beugelbehandelingen. Onze praktijk, onder leiding van Dr. Konstantin Muzarev, maakt alleen gebruik van de nieuwste technologieën en beste materialen om uw gebit weer te laten stralen. Met zijn studie orthodontie en promotie aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde in Amsterdam is Konstantin een erkende orthodontist in Nederland. Maak kennis met Dr. Konstantin Muzarev.

Orthodontie Praktijk in Weesp

Onze praktijk is continu opzoek naar nieuwe ontwikkelingen in de wereld van tandheelkunde en orthodontie. Een van deze ontwikkelingen is de productie van onze eigen ConfiDent Ortho Aligners. Door onze eigen vooruitgang kunnen wij onze patiënten de beste hulp bieden als het gaat om beugels, aligners en het bleken van tanden.

Uw gebit laten corrigeren door ConfiDent Ortho? Maak dan een afspraak in de regio Weesp en wij zorgen ervoor dat uw gebit weer glanst.

De behandeling

De eerste afspraak zal bestaan uit een consultgesprek waarin we naar uw medische gegevens bekijken en foto’s en scans zullen maken van uw gebit. Mocht er uit de foto’s en scans blijken dat u een beugel of aligner kunt gebruiken zullen we aan de slag gaan met het opstellen van een persoonlijk behandelplan.

Wanneer het behandelplan is opgesteld en deze met u is doorgenomen, kunnen we van start gaan met de beugelbehandeling in Weesp. Tijdens de behandelperiode zullen wij elke maand uw gebit en beugel controleren. Tijdens deze controles bekijken we de voortgang van de behandeling en doen we aanpassingen aan de beugel als dit nodig is.

Als uw gebit na de behandeling de gewenste positie heeft ingenomen kunnen we de beugel gaan verwijderen. Na het verwijderen van de beugel of aligners zullen wij een versteviging plaatsen om uw tanden in de juiste positie te houden en niet terugschuiven in de oude vorm.

Onze services

Naast de bekende beugelbehandelingen kunt u ook bij ons terecht voor het bleken van uw tanden en een behandeling met aligners. In onze praktijk helpen wij zowel volwassenen als kinderen en ook voorzien wij iedereen van gepast orthodontisch advies.

Beugels

Een beugelbehandeling kan de uitkomst zijn voor u of uw kind. Na het opstellen van een behandelplan zullen wij uw tanden met behulp van een beugel in de gewenste positie zetten.

Tanden bleken

Bent u opzoek naar een veilige en effectieve manier om uw tanden te laten bleken? Onze professionele orthodontisten gebruiken slechts de meest veilige en effectieve manieren om uw tanden weer een witte glans te geven.

Aligners

Geen zichtbare beugel maar wel rechte tanden? Dat kan met de aligners van ConfiDent Ortho. Met aligners worden je tanden recht gezet door middel van een transparante beugel die over uw tanden schuift. Zo worden uw tanden langzaam in de gewenste positie gebracht zonder slotjes.

Plan een adviesgesprek in

Beoordelingen onze klanten:

Esther, Den Haag

Een tandarts kiezen is voor mij altijd moeilijk geweest. Echter, voor mijn orthodontische behandeling was het makkelijk. Meerdere vrienden hebben mij Dr. Muzalev aanbevolen als een tandarts die die waarde hecht aan de kwaliteit van zijn werk. Ik ben daarin niet teleurgesteld. Mijn gebit ziet er nu mooi uit.

Joerg, Rijswijk

Ik heb net mijn gebitsbehandeling met aligners voltooid, en ik ben erg blij met het resultaat. Dr Muzalev is een grandioze tandarts. Hij let op alle details, en komt tegemoet aan de wensen van de patiënt.

Maaike, Utrecht

Ik ben zojuist begonnen aan mijn behandeling door Dr Muzalev. Ik reis van Utrecht naar Amstelveen om hem te bezoeken, omdat hij een uitzonderlijke arts is. Hij is altijd professioneel, erg vriendelijke, en eerlijk. Ik kan zijn adviezen werkelijk vertrouwen.

Contact

Gratis consult afspraak in Weesp
Neem contact op
Vind ons

Copyright © 2020 ConfiDent Ortho​ | Powered by ConfiDent Ortho​

Chat openen