ConfiDent Ortho

OVER ONS

ConfiDent Ortho is de nieuwe praktijk in de regio Haaglanden van Dr. Konstantin Muzalev. Konstatin is van origine Russisch en heeft zijn PhD behaald aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde in Amsterdam. Verder heeft hij orthodontie gestudeerd onder gerenommeerde specialisten over de gehele wereld. Na zijn diverse ervaringen bij grote orthodontiepraktijken als manager en specialist, heeft Konstatin besloten om zijn kennis en persoonlijke ambitie te combineren door te bouwen aan een eigen praktijk. Hier biedt hij op maat ortho-advies en zijn eigen ontwikkelde oplossingen voor transparante beugels, onder de merknaam “ConfiDent OrthoAligners”.

Konstatin is continu op zoek naar verbetering en vernieuwing op gebied van orthodontie en tandheelkunde, maar hij houdt altijd rekening met veiligheid en bewezen methodieken. Ontdekken en groeien, ten goede van zijn patiënten en zichzelf: zo blijft hij bezig om mensen te helpen met hun uitstraling en zelfvertrouwen. Oprecht betrokken en transparant – kortom een persoonlijke specialist die gedreven wordt door het best passende resultaat te behalen voor zijn klanten, samen met zijn praktijk.
Konstantin Muzalev MSc, PhD

Het aanbod​

ConfiDent Ortho onderscheidt zich door het aanbieden van een kwalitatief hoog product van eigen design en productie. De aligners worden gemaakt door tandtechnici in dienst van ConfiDent Ortho met een bewuste keuze van materialen. De digitale weergave van de voor en na resultaten wordt niet opgebouwd door een algoritme, maar stap voor stap opgebouwd door experts met jarenlang kennis in orthodontie. Zo krijgt de klant te zien wat het realistische resultaat wordt, niet alleen een mooie, wenselijke weergave.

Copyright © 2020 ConfiDent Ortho​ | Powered by ConfiDent Ortho​