ConfiDent Ortho

OVER ONS

Mijn naam is Konstantin Muzalev, geboren en opgegroeid in Rusland, gestudeerd in Rusland, Oostenrijk, Japan, Denemarken en tenslotte Nederland waar ik ook mijn PhD heb gehaald.

Ik heb gewerkt en ervaring opgedaan in verschillende orthodontiepraktijken in Nederland. Inmiddels ben ik woonachtig met mijn vrouw en twee kinderen in Amstelveen en, naast mijn eigen praktijk in Amstelveen, ben ik verbonden aan Orthodontie op IJburg in Amsterdam.

Met ConfiDent Ortho wil ik niet alleen het verschil maken door mijn ervaring en expertise, maar ook met een klantgerichte en persoonlijke benadering. Dus voor mijn cliënten die een mooi, regelmatig gebit met rechte tanden willen, wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld waarin altijd verschillende opties worden geboden.

Op het gebied van transparante beugels, ook wel aligners genoemd, ben ik onderscheidend van andere praktijken. Omdat ik het hele procedé helemaal in eigen hand heb, kan ik zeer kostenefficiënt werken. Alles wordt in eigen beheer uitgevoerd. Dat spaart niet alleen heel veel tijd, maar scheelt ook aanzienlijk in de kosten. Bovendien werk ik milieuvriendelijk. Door tussentijdse controles produceer ik alleen aligners die op dat moment nodig zijn, waar normaal gesproken alle aligners vooraf worden gemaakt en vaak veel daarvan ongebruikt weggegooid moeten worden.

Ik ben ambitieus als het om vakkennis gaat en daarom continu op zoek naar verbetering en vernieuwing op gebied van orthodontie en tandheelkunde. Ontdekken en groeien, zodat ik mijn cliënten altijd de best denkbare oplossing voor een regelmatig gebit met mooie rechte tanden kan bieden. Om ze te helpen met hun zelfvertrouwen en uitstraling door een zorgeloze glimlach.

Konstantin Muzalev MSc, PhD

Het aanbod​

ConfiDent Ortho onderscheidt zich door het aanbieden van een kwalitatief hoog product van eigen design en productie. De aligners worden gemaakt door tandtechnici in dienst van ConfiDent Ortho met een bewuste keuze van materialen. De digitale weergave van de voor en na resultaten wordt niet opgebouwd door een algoritme, maar stap voor stap opgebouwd door experts met jarenlang kennis in orthodontie. Zo krijgt de klant te zien wat het realistische resultaat wordt, niet alleen een mooie, wenselijke weergave.

Copyright © 2022 ConfiDent Ortho​ | Powered by ConfiDent Ortho​

Chat openen
Direct contact voor spoedgevallen
Beste bezoeker,

Heeft u een spoedgeval? Dan kunt u ons nu ook via WhatsApp bereiken.

Let op: voor algemene vragen, mailt u naar info@confidentortho.nl of belt u 020-8896443.

Alvast hartelijk dank.