Wat zijn Aligners?

Aligner is een doorzichtig bitje dat speciaal voor uw tanden wordt ontworpen om deze gedurende een langere tijd recht te vormen.

Waarom mensen kiezen voor een
onzichtbare beugel

Een onzichtbare beugel heeft veel voordelen. Zo willen mensen een recht gebit zonder een zichtbare beugel. Dan is een aligner de perfecte keuze voor uw gebit. Een aligner draagt men gedurende de hele dag, maar kunt u uitdoen wanneer u zelf wilt. Heeft u een belangrijke presentatie of date, dan kunt u de aligner prima even uitdoen.

Het andere grote voordeel is dat een aligner beugel (en uw tanden) veel makkelijker schoon te maken zijn.

Hoe gaat ConfiDent Ortho te werk?

1

Consultgesprek en intake | Wij nemen samen met u uw medische gegevens door en maken digitale foto’s, röntgenfoto’s en een 3D-scan van uw mond en tanden.

2

Behandelplan maken | Aan de hand van uw medische gegevens en gebit stellen wij bij ConfiDent Ortho een behandeling samen speciaal voor u en nemen wij de mogelijkheden met u door.

3

Het plaatsen van de Aligner. | Om het beste effect met aligners te krijgen plaatsen we een kleine tandkleurige “attachments” op uw tanden. U krijgt aantal aligners (onzichtbare beugels) en instructies hoe u deze moet dragen.

4

Controles | Meestal plannen wij eens per maand een controle. Tijdens deze afspraken zorgen wij ervoor dat uw behandeling goed verloopt en maken wij waar nodig aanpassingen aan uw aligners.

5

Klaar! | Bij deze laatste stap van uw behandeling verwijderen wij de attachments en plaatsen een nauwelijks zichbaar retentiebeugel om uw tanden recht te houden. U heeft nu prachtig een gebit dankzij de expertise van onze tandarts voor orthodontie in Amsterdam en Amstelveen.

Aligner Prijzen

Wij werken met vaste tarieven, zo komt u dus nooit voor verrassingen te staan.

grote correctie

Als uw tanden meer aandacht nodig hebben
3.900,-
  • Persoonlijk behandelplan
  • Onbeperkt aligner wisselingen voor 5 jaar

Veelgestelde vragen

U moet aligners minimaal 22 uur per dag dragen. Ze kunnen echter wel verwijderd worden tijdens het eten en wanneer u uw tanden poetst.

Aligners worden gemaakt van een transparant materiaal, ze zijn dus bijna onzichtbaar voor anderen.

Tijdens een intake gesprek bij ConfiDent Ortho kijken wij naar uw tanden om een indruk te krijgen van de staat van uw gebit. Tijdens de afspraak is er tevens de ruimte om vragen te stellen en de mogelijkheden door te spreken met een gespecialiseerde tandarts.

Copyright © 2022 ConfiDent Ortho | Powered by ConfiDent Ortho

Chat openen
Direct contact voor spoedgevallen
Beste bezoeker,

Heeft u een spoedgeval? Dan kunt u ons nu ook via WhatsApp bereiken.

Let op: voor algemene vragen, mailt u naar info@confidentortho.nl of belt u 020-8896443.

Alvast hartelijk dank.