Orthodontie praktijk Amstelveen
ConfiDent Ortho

ConfiDent Ortho: Orthodontie praktijk in Amstelveen

ConfiDent Ortho is een professionele orthodontie praktijk die gespecialiseerd is in beugelbehandelingen, aligners en het bleken van tanden.

Bent u opzoek naar een fijne orthodontie praktijk in Amstelveen neem dan gerust contact met ons op. Onze praktijk richt zich op het bieden van goede zorg aan onze patiënten met behulp van de laatste technologieën, apparatuur en de beste kennis. Die ons een erg goede waardering geven.

Onze kernwaarden: kwaliteit, betaalbaarheid en veiligheid staan bij ons erg hoog in het vaandel. Daarom werken we elke dag hard om de beste orthodontische diensten te bieden om u een prachtige glimlach te bezorgen.

Konstantin Muzalev, MSc, PhD

Tandarts voor orthodontie

BIG-register 39913505702

Uw orthodontie praktijk in de regio Amstelveen

ConfiDent Ortho in de regio Amstelveen is uw professionele orthodontie praktijk als het gaat om het rechtzetten van uw gebit en het bleken van tanden. Met onze aanpak maken wij alleen gebruik van de beste materialen en de nieuwste technologieën. Onze praktijk is nog relatief nieuw in de regio en wordt geleid door Dr. Konstantin Muzalev. Konstantin heeft orthodontie gestudeerd onder gerenomeerde experts en promoveerde aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde in Amsterdam. Meer weten over Dr. Konstantin Muzalev?

Orthodontie Praktijk in Amstelveen

In onze praktijk zijn wij altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen op het gebied van tandheelkunde en orthodontie. Zo loopt onze aanpak altijd voor op de laatste ontwikkelingen. Door middel van onze continue ontwikkelingen hebben wij onze eigen producten ontwikkeld, zoals onze eigen transparante beugels “ConfiDent OrthoAligners”.

Onze orthodontie specialisten zijn echte experts op het gebied van orthodontie en tandheelkunde en kunnen uw kind of u in Amstelveen helpen aan een mooi en recht gebit.

Orthodontie Amstelveen

Wilt u uw gebit laten verbeteren door een tandarts van ConfiDent Ortho? Dan zullen wij als eerst een consultgesprek inplannen. Bij dit gesprek bekijken onze behandelaars uw medische gegevens en maken we de nodige foto’s van uw gebit en mond/mondholte. Wanneer uit de foto’s en scanresultaten blijkt dat uw gebit gecorrigeerd kan worden, stellen wij samen met u een persoonlijk behandelplan op.

Als het behandelplan is opgesteld kunnen we beginnen met het uitvoeren van dit plan. Wij zullen beginnen met het plaatsen van de beugel(s) waarna we elke maand een controle uitvoeren. Deze controles zijn nodig om te zien of de beugel zijn werk goed doet, en om eventuele aanpassingen te doen aan de beugel. Er zijn een hoop verschillende opties mogelijk, waaronder een onzichtbare beugel, een vaste beugel en meer.

Wanneer uw tanden aan het eind van het behandelplan in de gewenste positie staan kunnen we beginnen met het verwijderen van de beugel. Als de beugel(s) volledig is verwijderd wacht ons de laatste stap in het behandelplan en dat is het plaatsen van een versteviging aan uw tanden. Deze versteviging zorgt ervoor dat uw tanden in de gewenste positie blijven staan na het verwijderen van de beugel. Bij een onzichtbare beugel, of een ander soort beugel kan dit natuurlijk verschillen.

Onze services

Zowel kinderen als volwassenen kunnen wij bij ons terecht voor verschillende orthodonische behandelingen. Zo kunt u bij ons terecht voor beugels, aligners en het bleken van uw tanden. Ook biedt ConfiDent orthodontisch advies aan. Zoals de vereniging van orthodontisten zegt: “Wij wensen iedereen in Nederland een goede gezondheid.”

Beugels

Met een van onze beugelbehandelingen wordt uw glimlach weer zoals u deze wilt hebben. ConfiDent Ortho helpt u of uw kinderen aan een prachtige lach.

Tanden bleken

Heeft u behoefte aan wittere tanden? Onze professionele tandartsen zorgen voor een veilige behandeling voor het bleken van tanden zorgen wij ervoor dat uw tanden weer een mooie glans krijgen.

Aligners

Aligners zijn een uitkomst voor personen die hun tanden willen laten corrigeren zonder het dragen van een zichtbare beugel. Met onze unieke transparante beugels zetten wij uw gebit recht zonder het dragen van een slotjesbeugel.

Een adviesgesprek inplannen?

ConfiDent Ortho ervaringen van onze klanten:

Esther, Den Haag

Het kiezen tussen tandartsen is voor mij altijd moeilijk geweest. Echter, voor mijn orthodontische behandeling was het makkelijk. Meerdere vrienden hebben mij Dr. Muzalev aanbevolen als een tandarts die die waarde hecht aan de kwaliteit van zijn werk. Ik ben daarin niet teleurgesteld. Door de behandeling ziet mijn gebit ziet er nu mooi uit.

Joerg, Rijswijk

Mijn behandeling met aligners is net voltooid door de tandartsen van Confident Ortho, en ik ben erg blij met het resultaat. Dr Muzalev is een grandioze tandarts. Hun tandartsen op alle details, en komt tegemoet aan de wensen van de patiënt.

Maaike, Utrecht

Ik ben zojuist begonnen aan mijn behandeling door Dr Muzalev. Ik reis van Utrecht naar Amstelveen om hem te bezoeken, omdat hij een uitzonderlijke arts is. Hij is altijd professioneel, erg vriendelijke, en eerlijk. Ik kan de adviezen van de tandartsen van Confident Ortho werkelijk vertrouwen.

Contact

Wij hebben ruime openingstijden maandag tot vrijdag. Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Direct aanmelden als nieuwe patiënt
Neem contact op
Vind ons

Copyright © 2022 ConfiDent Ortho​ | Powered by ConfiDent Ortho​

Direct aanmelden als nieuwe patiënt
Neem contact op
Vind ons
Direct aanmelden als nieuwe patiënt
Neem contact op
Vind ons
Chat openen
Direct contact voor spoedgevallen
Beste bezoeker,

Heeft u een spoedgeval? Dan kunt u ons nu ook via WhatsApp bereiken.

Let op: voor algemene vragen, mailt u naar info@confidentortho.nl of belt u 020-8896443.

Alvast hartelijk dank.