Orthodontie praktijk Haarlem
ConfiDent Ortho

ConfiDent Ortho: Orthodontie praktijk voor Haarlemmers

ConfiDent Ortho is een professionele orthodontiep raktijk gespecialiseert in beugels, aligners en het bleken van tanden. Met onze praktijk op een afstand van 25 minuten van het centrum van Haarlem, is onze praktijk erg geschikt voor inwoners uit Haarlem. In onze praktijk richten we ons op het bieden van kennis, technologie en goede zorg aan onze patiënten.

Onze kernwaardes veiligheid, betaalbaarheid en kwaliteit zijn erg belangrijk voor ons. Daarom zijn we elke dag hard aan het werk om de beste orthodontische diensten aan te bieden zodat wij u een stralende glimlach kunnen bezorgen.

Konstantin Muzalev, MSc, PhD

Tandarts voor orthodontie

BIG-register 39913505702

Gespecialiseerde orthodontie praktijk in Haarlem

ConfiDent Ortho Haarlem is uw professionele orthodontie praktijk voor het corrigeren en bleken van uw tanden. Onze praktijk maakt alleen gebruik van de beste materialen en de laatste technieken. Onze orthodontie praktijk is redelijk nieuw in de regio en wordt beheerd door Dr. Konstantin Muzalev. Konstantin heeft zijn PhD behaald aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde in Amsterdam en heeft orthodontie gestudeerd onder gerenomeerde specialisten. Meer over Dr. Konstantin Muzalev.

Orthodontie Praktijk in Haarlem

In onze praktijk zoeken we altijd naar nieuwe vooruitgangen in de wereld van tandheelkunde en orthodontie. Zo blijft onze aanpak altijd voorlopen op de laatste ontwikkelingen. We hebben ook onze eigen producten ontwikkeld, zoals de doorzichtige beugels “ConfiDent OrthoAligners”.   

Wij zijn experts op het gebied van orthodontie en tandheelkunde en kunnen u of uw kinderen in Haarlem helpen een mooi gebit te krijgen.

Kiest u ervoor om orthodontie bij ConfiDent Ortho uit te laten voeren? Dan regelen we eerst een consult, waarbij we uw medische gegevens bekijken en foto’s maken van uw gebit en mond/mondholte. Wanneer uit de foto’s en scanresultaten blijkt dat uw gebit een correctie kan gebruiken, stellen wij samen met u een persoonlijk behandelplan op.

Na het maken van uw behandelplan kunnen we beginnen met de uitvoering van de behandeling. We beginnen met het plaatsen van de beugel(s) en voeren daarna een maandelijkse controle uit. Bij deze maandelijkse controles controleren wij of de beugel goed zijn werk blijft doen en maken we waar nodig aanpassingen aan de beugel.

Als de behandeling soepel is verlopen en uw tanden in de gewenste positie staan kunnen we de beugel gaan verwijderen. De laatste stap van de behandeling is het plaatsen van een versteviging om uw gebit op de goede plek te houden.

Orthodontische behandelingen

Wij bieden verschillende orthodontische behandelingen en oplossingen voor zowel kinderen en volwassen, zoals beugels, aligners en het bleken van tanden. Ook voor orthodontisch advies kunt u bij ons terecht.

Beugels

Bij ConfiDent Ortho brengen we u en uw kinderen graag een stalende glimlach. Met onze beugelbehandelingen wordt uw glimlach zoals deze hoort te zijn.

Tanden bleken

Wilt u wittere tanden krijgen? Door onze professionele en veilige behandelingen voor het bleken van tanden kunnen wij ervoor zorgen dat uw tanden weer gaan glanzen.

Aligners

Voor personen die hun tanden willen rechtzetten zonder zichtbare beugel te dragen, zijn aligners een uitkomst. Met deze transparante beugel kunt u uw gebit rechtzetten zonder gebruik te maken van een slotjesbeugel.

Persoonlijk adviesgesprek?

ConfiDent Ortho ervaringen van onze klanten:

Esther, Den Haag

Een tandarts kiezen is voor mij altijd moeilijk geweest. Echter, voor mijn orthodontische behandeling was het makkelijk. Meerdere vrienden hebben mij Dr. Muzalev aanbevolen als een tandarts die die waarde hecht aan de kwaliteit van zijn werk. Ik ben daarin niet teleurgesteld. Mijn gebit ziet er nu mooi uit.

Joerg, Rijswijk

Ik heb net mijn gebitsbehandeling met aligners voltooid, en ik ben erg blij met het resultaat. Dr Muzalev is een grandioze tandarts. Hij let op alle details, en komt tegemoet aan de wensen van de patiënt.

Maaike, Utrecht

Ik ben zojuist begonnen aan mijn behandeling door Dr Muzalev. Ik reis van Utrecht naar Amstelveen om hem te bezoeken, omdat hij een uitzonderlijke arts is. Hij is altijd professioneel, erg vriendelijke, en eerlijk. Ik kan zijn adviezen werkelijk vertrouwen.

Contact

Wij hebben ruime openingstijden maandag tot vrijdag. Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Direct aanmelden als nieuwe patiënt
Neem contact op
Vind ons

Copyright © 2022 ConfiDent Ortho​ | Powered by ConfiDent Ortho​

Chat openen
Direct contact voor spoedgevallen
Beste bezoeker,

Heeft u een spoedgeval? Dan kunt u ons nu ook via WhatsApp bereiken.

Let op: voor algemene vragen, mailt u naar info@confidentortho.nl of belt u 020-8896443.

Alvast hartelijk dank.