Orthodontie praktijk Badhoevedorp
ConfiDent Ortho

Waarom ConfiDent Ortho?

ConfiDent Ortho is een professionele orthodontie praktijk vlakbij Badhoevedorp. In onze praktijk zijn we gespecialiseerd in beugels, aligners en het bleken van tanden. 

Wij helpen zowel kinderen als volwassenen aan een mooi gebit en doen dit onder leiding van de gerenommeerde specialist, Dr. Konstantin Muzalev. Konstantin heeft orthodontie gestudeerd onder erkende specialisten en zijn PhD behaald aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde in Amsterdam. Meer weten over Dr. Konstantin Muzalev?

Wij leveren de beste orthodontische hulp waarbij we onze kernwaarden veiligheid, betaalbaarheid en kwaliteit altijd naleven. We werken er elke dag hard aan om de beste orthodontische diensten aan te bieden zodat wij u een stralende glimlach kunnen bezorgen.

Orthodontie Praktijk in Badhoevedorp

Konstantin Muzalev, MSc, PhD

Tandarts voor orthodontie

BIG-register 39913505702

De behandeling in Badhoevedorp

1

Adviesgesprek | Tijdens het adviesgesprek nemen wij samen met u uw medische gegevens door en maken we digitale foto’s, röntgenfoto’s en een 3D-scan van uw tanden en mond.

2

Behandelplan | Heeft uw gebit baat bij een beugel? Dan stellen wij samen met u een persoonlijk behandelplan op. In dit behandelplan maken mij een overzicht van de benodigde behandelingen en weet u van te voren hoe wij te werk zullen gaan.

3

De behandeling | Wanneer het behandelplan is opgesteld en is goedgekeurd kunnen we aan de slag met de behandeling. Wij plaatsen uw beugel met een speciaal materiaal wat de meeste comfort en beste resultaat biedt.

4

Controles | Om te zien of de behandeling volgens plan verloopt, voeren wij elke maand een controle van het gebit en de beugel uit. Tijdens deze controle passen wij, waar nodig, de beugel aan.

5

De laatste stap | De behandeling zit erop en uw beugel kan worden verwijderd. Uw gebit staat prachtig recht en dat willen we natuurlijk graag zo houden. Daarom zullen wij als laatste stap een versteviging plaatsen om uw tanden op de juiste plek te houden.

Orthodontische diensten

Ben u opzoek naar een orthodontie praktijk in Badhoevedorp waarbij u voor meer dan alleen beugels terecht kan? Naast beugels bieden wij ook andere orthodontische oplossingen zoals aligners en het bleken van tanden.

Een adviesgesprek?

Beoordelingen onze klanten:

Esther, Den Haag

Een tandarts kiezen is voor mij altijd moeilijk geweest. Echter, voor mijn orthodontische behandeling was het makkelijk. Meerdere vrienden hebben mij Dr. Muzalev aanbevolen als een tandarts die die waarde hecht aan de kwaliteit van zijn werk. Ik ben daarin niet teleurgesteld. Mijn gebit ziet er nu mooi uit.

Joerg, Rijswijk

Ik heb net mijn gebitsbehandeling met aligners voltooid, en ik ben erg blij met het resultaat. Dr Muzalev is een grandioze tandarts. Hij let op alle details, en komt tegemoet aan de wensen van de patiënt.

Maaike, Utrecht

Ik ben zojuist begonnen aan mijn behandeling door Dr Muzalev. Ik reis van Utrecht naar Amstelveen om hem te bezoeken, omdat hij een uitzonderlijke arts is. Hij is altijd professioneel, erg vriendelijke, en eerlijk. Ik kan zijn adviezen werkelijk vertrouwen.

Contact

Wij hebben ruime openingstijden maandag tot vrijdag. Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Direct aanmelden als nieuwe patiënt
Neem contact op
Vind ons

Copyright © 2022 ConfiDent Ortho​ | Powered by ConfiDent Ortho​