Orthodontie praktijk Diemen
ConfiDent Ortho

Orthodontie praktijk in Diemen: ConfiDent Ortho

ConfiDent Ortho is een professionele orthodontie praktijk gespecialiseerd in beugelbehandelingen, aligners en het bleken van tanden.

Woont u in Diemen en bent u opzoek naar een uitstekende orthodontie praktijk? Onze praktijk is gericht op het gebruik van de nieuwste technologie en de beste kennis om onze patiënten goede zorg en een mooie glimlach te bieden.

Kwaliteit, veiligheid en betaalbaarheid zijn onze kernwaarden. Wij werken elke dag erg hard om deze kernwaarden waar te maken voor onze patiënten. Wij leveren de beste orthodontische diensten zodat uw gebit weer kan stralen.

Konstantin Muzalev, MSc, PhD

Tandarts voor orthodontie

BIG-register 39913505702

Orthodontiepraktijk regio Diemen

Uw professionele orthodontie praktijk in de regio Diemen is ConfiDent Ortho. Laat uw gebit rechtzetten of uw tanden bleken met behulp van onze expertise, de beste materialen en de nieuwste technologieën. Onze praktijk wordt geleid door Dr. Konstantin Muzarev. Konstantin heeft orthodontie gestudeerd onder gerenomeerde experts in orthodontie en promoveerde aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde in Amsterdam. Meer weten over Dr. Konstantin Muzalev?

Orthodontie Praktijk in Diemen

Het zoeken naar, en het creëren van nieuwe ontwikkelingen op het gebied tandheelkunde en orthodontie is iets waar wij constant mee bezig zijn. Onze praktijk loopt daarom altijd voor op de laatste ontwikkelingen. Zo ontwikkelen wij ook onze eigen producten. Een voorbeeld hiervan zijn de transparante beugels “ConfiDent OrthoAligners”.

Wilt u uw gebit laten corrigeren bij ConfiDent Ortho? Onze specialisten zijn experts in hun vak en kunnen u of uw kind helpen met het corrigeren van het gebit in Diemen.

De behandelperiode

Wanneer u voor ons kiest zullen wij als eerst een consultgesprek inplannen. Tijdens dit gesprek zullen we van de tijd gebruik maken om de nodige foto’s van uw gebit en mond/mondholte te maken. Als hieruit blijkt dat u gebit een correctie kan gebruiken, zullen wij samen met u een persoonlijk behandelplan opstellen.

Wanneer wij het behandelplan hebben gemaakt en deze met u hebben doorgenomen, kunnen we beginnen met de behandeling. Gedurende de behandeling zullen we een maandelijkse controle uitvoeren om te zien of de behandeling de gewenste resultaten oplevert. Ook zullen er tijdens deze controles de nodige aanpassingen aan de beugel worden gedaan.

De behandeling zit erop. U tanden hebben de gewenste positie ingenomen en de beugel kan worden verwijderd. De laatste stap in het behandelplan is het plaatsen van een versteviging aan de tanden. Deze versteviging zal er voor zorgen dat uw tanden in de juiste positie blijven na verwijdering van de beugel of aligners.

Onze services

Zowel voor volwassenen als kinderen bieden wij verschillende orthodontische behandelingen. Zo kunt u bij ons terecht voor aligners, het bleken van de tanden en beugelbehandelingen. Ook kunt u bij ons terecht voor gepast orthodontisch advies.

Beugels

Een beugel kan wonderen doen voor uw uiterlijk en zelfvertrouwen. Een beugelbehandeling bij ConfiDent Ortho zorgt voor een prachtig gebit, zowel voor volwassenen als kinderen.

Tanden bleken

Bent u niet tevreden met de huidige kleur van uw tanden? Onze professionele en veilige manier voor het bleken van tanden zal er voor zorgen dat uw tanden weer een mooie glans krijgen.

Aligners

U wilt uw tanden laten rechtzetten alleen wilt u geen slotjesbeugel. Met de laatste ontwikkelingen van mooie transparante beugels (aligners) is dit mogelijk. Met deze aligners wordt uw gebit mooi recht gezet zonder dat het opvalt dat u een beugel draagt.

Een adviesgesprek?

Beoordelingen onze klanten:

Esther, Den Haag

Een tandarts kiezen is voor mij altijd moeilijk geweest. Echter, voor mijn orthodontische behandeling was het makkelijk. Meerdere vrienden hebben mij Dr. Muzalev aanbevolen als een tandarts die die waarde hecht aan de kwaliteit van zijn werk. Ik ben daarin niet teleurgesteld. Mijn gebit ziet er nu mooi uit.

Joerg, Rijswijk

Ik heb net mijn gebitsbehandeling met aligners voltooid, en ik ben erg blij met het resultaat. Dr Muzalev is een grandioze tandarts. Hij let op alle details, en komt tegemoet aan de wensen van de patiënt.

Maaike, Utrecht

Ik ben zojuist begonnen aan mijn behandeling door Dr Muzalev. Ik reis van Utrecht naar Amstelveen om hem te bezoeken, omdat hij een uitzonderlijke arts is. Hij is altijd professioneel, erg vriendelijke, en eerlijk. Ik kan zijn adviezen werkelijk vertrouwen.

Contact

Wij hebben ruime openingstijden maandag tot vrijdag. Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Direct aanmelden als nieuwe patiënt
Neem contact op
Vind ons

Copyright © 2022 ConfiDent Ortho​ | Powered by ConfiDent Ortho​

Chat openen
Direct contact voor spoedgevallen
Beste bezoeker,

Heeft u een spoedgeval? Dan kunt u ons nu ook via WhatsApp bereiken.

Let op: voor algemene vragen, mailt u naar info@confidentortho.nl of belt u 020-8896443.

Alvast hartelijk dank.