Orthodontie praktijk Diemen-Zuid
ConfiDent Ortho

ConfiDent Ortho in Diemen-Zuid

ConfiDent Ortho in Diemen-Zuid is uw specialist op het gebied van beugels, aligners en het bleken van tanden.

Onze erkende specialisten helpen uw gebit weer te laten stralen en maken altijd gebruik van de laatste ontwikkelingen in de wereld van orthodontie.

Onze kernwaarden veiligheid, betaalbaarheid en kwaliteit nemen wij erg serieus. We werken er elke dag aan om deze kernwaarden te verwezenlijken en onze patiënten de beste zorg en mooiste glimlach te geven.  

Konstantin Muzalev, MSc, PhD

Tandarts voor orthodontie

BIG-register 39913505702

ConfiDent Ortho, de orthodontie praktijk in regio Diemen-Zuid

ConfiDent Ortho biedt orthodontische hulp in de regio Diemen-Zuid. Onze behandelingen zijn dé oplossing om uw gebit in de juiste staat te krijgen zodat u kunt genieten van een mooie lach. Naast onze beugelbehandelingen kunt u ook bij ons terecht om uw tanden op een veilige manier te laten bleken. Onder leiding van Dr. Konstantin Muzarev helpen wij onze patiënten met comfortabele behandelingen waarbij we gebruik maken de laatste ontwikkelingen op het gebied van orthodontie. Wilt u meer te weten komen over Dr. Konstantin Muzarev?

Orthodontie Praktijk in Diemen-Zuid

De ontwikkeling van nieuwe orthodontische technieken is iets waar wij constant mee bezig zijn. Zo lopen wij altijd voor op laatste technieken en produceren wij ook onze eigen producten. Een voorbeeld hiervan zijn de ConfiDent Ortho Aligners.

Heeft u baad bij een beugelbehandeling of het bleken van uw tanden? Neem dan gerust contact met ons op en maak een afspraak bij ConfiDent Ortho Diemen-Zuid.

Het behandelingstraject

Om te begrijpen hoe een behandeling er bij ConfiDent aan toe gaat, willen wij graag het behandeltraject aan u uitleggen. 

De eerste afspraak zal bestaan uit een consultgesprek. Bij dit gesprek nemen we uw medische gegevens met u door en zullen er foto’s worden gemaakt van uw gebit. Als er uit deze foto’s blijkt dat een beugelbehandeling kan helpen om uw gebit in orde te krijgen zullen we een persoonlijk behandelplan voor u opstellen.

Nadat we het behandelplan hebben opgesteld en deze met u hebben doorgenomen, kunnen we beginnen met het uitvoeren van de behandeling. Tijdens de behandelperiode zullen we een maandelijkse controle van de beugel uitvoeren om te zien of de behandeling volgens plan verloopt.

Als de volledige behandeling is voltooid en uw gebit in de juiste positie staat kunnen we de beugel uit uw mond verwijderen. Als laatste stap van de behandeling zullen we nog een versteviging aan de achterkant van uw tanden plaatsen. Dit zal ervoor zorgen dat uw tanden niet terugschuiven in de oude positie.

Behandelingen bij ConfiDent Ortho

Bij ConfiDent bieden we verschillende orthodontische behandelingen: beugels, aligners en tanden bleken. Lees hier meer over deze verschillende behandelingen. Naast de behandelingen kunt u ook altijd bij ons terecht voor orthodontisch advies.

Beugels

Ook voor traditionele beugelbehandeling kunt u bij ConfiDent terecht. Wij helpen kinderen en volwassenen met beugelbehandelingen om het gebit in de gewenste positie te brengen.

Tanden bleken

Wilt u uw tanden laten bleken in Diemen-Zuid? In de praktijk van ConfiDent Ortho maken mij alleen gebruik van de meest veilige en professionele manier voor het bleken van tanden. Voor een wittere glimlach maakt u een afspraak bij ConfiDent.

Aligners

Met behulp van aligners wordt uw gebit recht gezet met de hulp van een onzichtbare beugel. Deze onzichtbare/transparante beugel wordt over uw tanden geplaatst en zal op deze manier uw tanden langzaam rechtzetten. Wilt u uw gebit rechtzetten zonder zichtbare beugel? Kies dan voor aligners.

Een consultgesprek inplannen?

Beoordelingen onze klanten:

Esther, Den Haag

Een tandarts kiezen is voor mij altijd moeilijk geweest. Echter, voor mijn orthodontische behandeling was het makkelijk. Meerdere vrienden hebben mij Dr. Muzalev aanbevolen als een tandarts die die waarde hecht aan de kwaliteit van zijn werk. Ik ben daarin niet teleurgesteld. Mijn gebit ziet er nu mooi uit.

Joerg, Rijswijk

Ik heb net mijn gebitsbehandeling met aligners voltooid, en ik ben erg blij met het resultaat. Dr Muzalev is een grandioze tandarts. Hij let op alle details, en komt tegemoet aan de wensen van de patiënt.

Maaike, Utrecht

Ik ben zojuist begonnen aan mijn behandeling door Dr Muzalev. Ik reis van Utrecht naar Amstelveen om hem te bezoeken, omdat hij een uitzonderlijke arts is. Hij is altijd professioneel, erg vriendelijke, en eerlijk. Ik kan zijn adviezen werkelijk vertrouwen.

Contact

Wij hebben ruime openingstijden maandag tot vrijdag. Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Direct aanmelden als nieuwe patiënt
Neem contact op
Vind ons

Copyright © 2022 ConfiDent Ortho​ | Powered by ConfiDent Ortho​

Chat openen
Direct contact voor spoedgevallen
Beste bezoeker,

Heeft u een spoedgeval? Dan kunt u ons nu ook via WhatsApp bereiken.

Let op: voor algemene vragen, mailt u naar info@confidentortho.nl of belt u 020-8896443.

Alvast hartelijk dank.