Orthodontie praktijk Ouderkerk aan de Amstel
ConfiDent Ortho

Waarom is ConfiDent Ortho de beste orthodontie praktijk dichtbij Ouderkerk aan de Amstel?

Bent u opzoek naar een professionele orthodontie praktijk in Ouderkerk aan de Amstel? ConfiDent Ortho is uw orthodontie praktijk op het gebied van beugels, aligners en het bleken van tanden.

Zowel volwassenen als kinderen kunnen bij ons in de praktijk terecht. Onder leiding van Dr. Konstantin Muzalev helpen wij iedereen aan een prachtig gebit. Konstantin heeft orthodontie onder erkende specialisten gestudeerd en heeft vervolgens aan het Academisch Centrum van Tandheelkunde zijn PhD behaald. Wilt u meer weten over Dr. Konstantin Muzalev?

Bij ConfiDent Ortho leveren wij de beste orthodontische hulp waarbij we ervoor zorgen dat onze kernwaardes betaalbaarheid, kwaliteit en veiligheid altijd worden nageleefd. In onze praktijk bij Ouderkerk aan de Amstel zijn we continu bezig om de beste orthodontische service te leveren en onze patiënten een stralende lach te bezorgen.

Orthodontie Praktijk in Ouderkerk aan de Amstel

Konstantin Muzalev, MSc, PhD

Tandarts voor orthodontie

BIG-register 39913505702

De behandeling in 5 stappen

1

Het eerste consult | De eerste stap in de behandeling zal bestaan uit een consultgesprek waarin we uw medische gegevens doornemen. Ook zullen er foto’s, röntgenfoto’s en een 3D scan worden gemaakt van uw mond en tanden.

2

Het behandelplan | Zien wij uit de foto’s dat uw gebit baat heeft bij een beugel? Dan stellen wij samen met u een persoonlijk behandelplan op om uw gebit in de gewenste positie te brengen. In dit plan maken we een overzicht van de behandeling en weet u van te voren goed hoe de behandeling zal lopen.

3

De behandeling | Wanneer het behandelplan door u is goedgekeurd kunnen we aan de slag gaan met het uitvoeren van de behandeling. Wij plaatsen de beugel met een speciaal materiaal wat zorgt voor het meeste comfort en beste resultaat.

4

Maandelijkse controles | Ook het controleren van de behandeling is erg belangrijk. Tijdens deze maandelijkse controles bekijken we hoe de behandeling verloopt en doen we eventuele aanpassingen aan de beugel.

5

Het einde van de behandeling | Wanneer de behandeling erop zit en uw gebit in de gewenste positie staat, kunnen we de beugel gaan verwijderen. Om je tanden op de goede plek te houden zullen we na het verwijderen van de beugel een versteviging aanbrengen. Dit zal ervoor zorgen dat uw tanden niet terugschuiven in de originele positie.

Diensten van onze orthodontie praktijk dichtbij Ouderkerk aan de Amstel

Woont u in Ouderkerk aan de Amstel en wilt u uw gebit laten corrigeren? Dan bent u bij ConfiDent Ortho aan het goede adres. Naast beugelbehandelingen bieden wij ook behandelingen aan met aligners en het bleken van tanden. Maak een afspraak in onze praktijk en wij zullen ervoor zorgen dat uw gebit weer straalt.

Een adviesgesprek?

Beoordelingen onze klanten:

Esther, Den Haag

Een tandarts kiezen is voor mij altijd moeilijk geweest. Echter, voor mijn orthodontische behandeling was het makkelijk. Meerdere vrienden hebben mij Dr. Muzalev aanbevolen als een tandarts die die waarde hecht aan de kwaliteit van zijn werk. Ik ben daarin niet teleurgesteld. Mijn gebit ziet er nu mooi uit.

Joerg, Rijswijk

Ik heb net mijn gebitsbehandeling met aligners voltooid, en ik ben erg blij met het resultaat. Dr Muzalev is een grandioze tandarts. Hij let op alle details, en komt tegemoet aan de wensen van de patiënt.

Maaike, Utrecht

Ik ben zojuist begonnen aan mijn behandeling door Dr Muzalev. Ik reis van Utrecht naar Amstelveen om hem te bezoeken, omdat hij een uitzonderlijke arts is. Hij is altijd professioneel, erg vriendelijke, en eerlijk. Ik kan zijn adviezen werkelijk vertrouwen.

Contact

Wij hebben ruime openingstijden maandag tot vrijdag. Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Direct aanmelden als nieuwe patiënt
Neem contact op
Vind ons

Copyright © 2022 ConfiDent Ortho​ | Powered by ConfiDent Ortho​

Chat openen
Direct contact voor spoedgevallen
Beste bezoeker,

Heeft u een spoedgeval? Dan kunt u ons nu ook via WhatsApp bereiken.

Let op: voor algemene vragen, mailt u naar info@confidentortho.nl of belt u 020-8896443.

Alvast hartelijk dank.